De glimlach van een....klant....

...is het grootste geschenk!

Zij was al jaren een goede relatie. Vanaf het begin van She Knows How een trouwe en enthousiaste klant. Mooie projecten mochten wij voor haar organisatie realiseren. Ze was gedurende elk project streng doch rechtvaardig, vol leven, maar ook bedachtzaam, veeleisend, maar realistisch. Maar ook een strenge budgetbewaker. Dat vond ik soms wat jammer ;)

Vorige week nam ze afscheid. Meer dan 30 jaar aan de top, 3 decennia vooruitstrevend en wars van gebaande paden. Een heel park hadden we voor haar afgehuurd, met een prachtige muziekkoepel. ’s Nachts werd ik wakker van de regen, wind en het stormde zelfs een beetje.... 

Hoe moesten we dit aanpakken? In de afgelopen 25 jaar heb ik al heel vaak wakker gelegen van het weer met een event in het verschiet. Vaak klaarde het op, we zochten een alternatief of huurden een tent. Maar deze keer niet. 

Ik wist dat zij het niet het erg zou vinden. Een paar druppels, een beetje wind. Haar afscheid in bijzijn van honderden grote en kleine mensen. Daar kon geen herfstachtig weer tegenop. Het maakte haar niet uit. Zij genoot. Onder een hele grote paraplu. 

Urenlang regende het die dag. Zenuwslopend voor iedereen die ook maar een taak had om haar afscheid perfect te maken. Ze kwam, ze zag, ze genoot. 

De glimlach van een ... klant... de grootste beloning die je kunt krijgen als eventmanager. 

ddf5b8afa15e60566b41abc59d0fee3d ddf5b8afa15e60566b41abc59d0fee3d